Tausta

lauantai 3. toukokuuta 2008

Kahvilan kalustustaTällaiset kalusteet pikkuiseen kahvilaani sitten tuli. Olen oikein tyytyväinen. (Kuvista linkki isompiin.)Tuolta kyllä nyt puuttuu tulitikku, mutta tuoli ei ole edellisen kuvan jälkeen kasvanut eikä kutistunut. ;) Pöydän jalat on tehty paksusta alumiinilangasta, ohuesta rautalangasta sekä korurenkaasta. "Lasikansi" on lelupakkauksesta peräisin olevaa läpinäkyvää muovia, jonka kiinnitin jalkaan pienillä kaksipuolisen teipin paloilla. Kalusteet maalasin kiiltävän valkoisella akryyli-spraymaalilla. Ruusu on vaaleanpunaista tavallista kopiopaperia, varsi kukkalankaa ja lehti kukkateippiä.

Tässä vielä näkymää koko kahvilaan.Vitriini on pahvista, tulitikuista ja samaisesta muovista tekemäni harjoitelma ja mallikappale, oikea tulee olemaan saman kokoinen mutta ruskeaa puuta ja toivottavasti siistimpää työtä... Tarjottimina toimivat metallinapit, kakkupaperin leikkelin talouspaperista (siinä oli juuri passelit kohokuviot).

Pullo on peräisin avomieheni kätköistä - noita löytyi enemmänkin, mutta tämä oli ainoa näin pieni. Meillä on enemmän ja vähemmän koko suku hurahtanut kaikkeen käsillä näprättävään ja monet myös miniatyyreihin tai pienoismalleihin, joten ymmärrystä sekä henkistä ja aineellista tukea on hyvin saatavilla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti