Tausta

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Tohtorin uudet keitokset


Meillä on viikonloppuna vallinnut keittiössä melkoinen sotku, kun olemme miehen kanssa sekoitelleet Dr von Hoepschensteinille hyllyn täytettä. Käytössä oli muun muassa apteekista saatavaa jauhemaista elintarvikeväriä, kidesokeria, merisuolaa, vettä, Scenic Wateria, yhden millilitran ruiskuja ja injektioneuloja, monenlaisia mausteita, kuvankäsittelyohjelma ja tulostin, Fimo-massoja sekä valikoima erilaisia purkkeja ja pulloja, ja tässäpä lopputulos. Puhukoon jälleen kuvat puolestaan - tällä kertaa kuvattu vähän paremmassa valossa keittiön pöydällä.

Hyllystä löytyy myrkkyä ja rohtoa jos jonkinlaista - sulassa sovussa ovat antiikin aikaiset sekoitukset, noitayrtit, myrkkysienet ja modernit kemian yhdisteet.

Hyllyn päälle on säilötty myrkkykäärme lasikuvun alle sisäelimien viereen...... ja pulputtelee siellä liemiäkin valmistumassa.Työpöydällä on polttimen ja kolmijalan päällä keitos, jonne on sekoiteltu sitä sun tätä...

... ja varsin mielenkiintoiselta vaikuttaa myös tämä, vielä keskeneräinen kokeilu...!We had quite a mess in our kitchen while mixing sugar, sea salt, food colourings, Scenic Water, Fimo, herbs and spices... Well, here are the results - Dr von Hoepschenstein has got a lot of new stuff at his study. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti