Tausta

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Tiedemies työssään

Tähän viikonloppuun mennessä olin saanut edistettyä vanhaan kelloon rakentuvaa tiedemiesprojektiani sen verran, että olin käyttänyt paljon aikaa ja sievoisen summan palkkatulojani (mikä luksus ikuiseen opiskelijaelämään tottuneelle) haahuillen maailmalla nettikaupoissa ja fiilistellen ihania lasipurkkeja, kemistin välineitä ja muita välttämättömyyksiä. Hamstraamisen jälkeen olikin sitten helppo aloittaa rakentelu. Työhuone koostuu alakerrasta, johon sijoittuvat tohtorin työtilat, sekä vintistä kaikenlaisine enemmän ja vähemmän pimeine romppeineen. Vintille pääsee myöhemmin kipuamaan alakerrasta jyrkkiä tikkaita myöten, ja siellä edelleen toimivaa kellon koneistoa soittaa ystävämme Kalma-Kalle...

Puhukoon kuvat puolestaan: tervetuloa kurkistamaan Dr von Hoepschensteinin keskeneräiselle mutta silti jo kovin sotkuiselle työhuoneelle. Klikkailkaahan kuvia isommaksi, niin saatte hämärästä paremmin selvää.Tohtorin hyllyssä on pulveria ja litkua jos jonkinlaista, kasvin osia uutettavaksi ja luita jauhettavaksi, ja kaapin päältä löytyy lisää tarpeita: verijuotikkaita omassa purkissaan, sian silmiä toisessa ja kokonainen maksa kolmannessa.
Mitähän tästä lienee tulossa, siis muuta kuin sotkua?Eivät taida Dr von Hoepschensteinin kokeet mennä aivan toivottuun suuntaan... järkytykseltään ukko on unohtanut pukeutuakin...Kalma-Kallea eivät moiset maalliset hetkauta - se hoitaa soittajan virkansa vintillä aina yhtä jäykän kuuliaisesti.Dr von Hoepschenstein on tilaustyö Toini Sorvari-Huhtaselta, ja on juuri niin sekopäisen hömelön näköinen kuin toivoinkin. :D Kemistin työvälineet löytyivät Krizzeltä Doloreksesta, ja on tunnustettava, että niiden näkemisestä taisi lähteä koko projekti liikkeelle, niin ihania koeputkia, pinsettejä ja muita herkkuja ei vain voinut vastustaa. Ruskeat apteekkarin purkit, upean nurkkahyllykön ja tuolikitin hankin Englannista Minimum World -nettikaupasta. Ihan kivaa vaihtelua Herra Mäyrän omenapuun tuskartelulle vain kasata kokonaisuutta valmiista tavaroista - lasinpuhaltajan taitoni eivät ihan riitä tälle tasolle.  Pöytä on sentään ihan omaa tekoa... ;)


Welcome to have a look into my new project: the study of Dr von Hoepschenstein, an insane scientist. The study is built in an old clock. The mechanism is still working and is placed on the attic, where our friend Deathly Dave takes care of ringing the bells.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti