Tausta

maanantai 15. helmikuuta 2010

Puuhasteluja mummulassa


Mummulassa oli viikonloppuna taas sutinaa ja säpinää. Tässäpä muutamia kuvia, joissa kaikissa taitaa olla jotain uutta näperrystä näkyvillä. Pimeää on, kuvat nappasin niin kiireessä etten ehtinyt niitä yhtään koneelta tarkastaa, ja rajallinen on kuvankäsittelyohjelmankin mahti, mutta yrittäkää tihrustaa... Kuvia klikkaamalla ne saa onneksi aukeamaan vähän suurempina.


Tekemäni asusteet asettelin eteiseen. Viime viikon tuotoksena syntyi myös vaarille lämmin villakangastakki, joka killuu naulakossa. 


Pari tarkempaa kuvaa vielä...
 


Hilma Ilona on ryhtynyt pullanleipomispuuhiin mummua auttaakseen. Keittiöönkin saatiin tänä viikonloppuna valot. Tiskipöytään sain viimein aikaiseksi myös pöytätason, joka on tehty balsasta ja kahvitikuista sekä maalattu kromi-spraymaalilla. Allas on Euromini-tuotantoa ja vaihdettava - yksi allas on puhdas, toiseen voi laittaa tiskit likoon ja kolmanteen kasata vaikka kuorittavia juureksia... 


Äiti värkkäsi viikonloppuna tekstiilejä. Keittiöönkin saatiin verhot ja lisäksi pyyhkeitä naulakkoon. Hiuslakka on oivallinen apuväline näiden laskostamisessa. 


Ostoskassi on myös viime viikon värkkäilyjäni. Vetoketju on laserleikattu metalliosa, jonka olen hankkinut joskus aikaa sitten täältä. 


Vaarin työpöydällä on uusi suurennuslasi, jonka linssi on purettu jostain elektroniikkavempaimesta ja on oikeasti suurentava - tietysti meidän isän kätköistä, kuinkas muutenkaan. ;) Varsi syntyi puusorvauksesta ja ääriviivatarrasta. 


Kylpyhuoneeseen äiti teki lisää pyyhkeitä ja minä väsäsin uudet kaapit. Alakaapin 50-lukulaiset metallijalat löytyivät äidin nepparilaatikosta. ;) 


Kylpyhuoneen ammeen yläpuolelle rakensin pyykkitelineen, jonka esikuva on 1:1-vaarin aikoinaan tekemä teline. Tämänkin saa laskettua pyykkien ripustamista varten ja hinattua sitten katonrajaan pois tieltä. Materiaalina paperipäällysteinen rautalanka (kaksi eri vahvuutta), liima, maalarinteippi ja lanka. 


Pikku Martti leikkii olohuoneessa uusilla leluillaan. Nukenvaunut ovat vanhat metalliset lelukärryt, jotka minulla on ollut lapsesta saakka. 


Tällaisia tällä kertaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti