Tausta

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Luonnon ystävä


Herra Mäyrä on kaikkien pienten eläinten ystävä. Siksipä hänen puutarhassaan linnunpöntölle on varattuna hyvä paikka jo nyt, vaikkeivät rakennustyöt ole kovasti vielä edenneetkään. 


Mitähän mahtaa Herralta olla hukassa...? 


Ahaa, etsinnässä oli jakkara, jolta kelpaa kiikaroida, joko pönttöön piankin saataisiin asukkaita. Kärsimätönkö - ei kai suinkaan. :) 


Vaan eihän tämä ole lintu... 


Herra Mäyrän lumovoima puree näemmä perhosiinkin! 


Näpertelin Herralle vaatteet kuluneen viikon mittaan iltaisin tv:n äärellä. Alkuperäisenä ajatuksena oli lappuhaalari, mutta nämä kankaat kolahtivat kohdalleen, ja Herrasta tulikin kerrassaan charmantti vanha setä. Yksi henkselin nappi lienee irronnut aiemmin, eikä samanlaista ole tilalle löytynyt, mutta puutarhatamineissa se ei menoa haittaa. :)


Linnunpöntön voitin Hiisharjun Arjan blogiarvonnassa jo lähes kaksi vuotta sitten. Se on varsinainen söpöläinen, ja olen iloinen, että nyt sille on valmistumassa sopiva sijoituspaikka. Kiikarit ovat puolestaan tuore hankinta Miniature Scene York -nettikaupasta. Olin tekemässä tilausta jo viime kesänä, mutta nettikauppa ei edelleenkään toimi kunnolla, joten tarpeeksi kauan odoteltuani otin yhteyttä sähköpostitse. Onneksi tilaus hoitui kätevästi myös sillä tapaa ja laskun sai turvallisesti PayPaliin.


Ja nuo perhoset sitten... Olin näitä kuolannut jo siitä saakka, kun näin Hannan blogissa näitä Julia Cissellin luomuksia. Nyt sitten alkuvuodesta annoin itselleni luvan Etsy-ostoksiin sen kunniaksi että sain opintoni päätökseen. Nämä ovat yksinkertaisesti aivan uskomattomia... pienintä ei meinaa edes nähdä kunnolla. :D Tulevat majailemaan Herra Mäyrän puutarhassa mutta vasta sitten kun se on viimeistä piirtoa myöten valmis ja turvassa lasivitriinissä. Suurennuslasi lienee tarpeen hankkia myös sitä ennen. ;)


Ihanaa kurkistaa hetkeksi kesään täältä lumimyräkän keskeltä. :)


 


I made some clothes for Mr Badger this week. Now he's such a charmant old gentleman that even butterflies adore him! ;) The fantastic butterflies are made by Julia Cissell, the binoculars I bought from Miniature Scene York, and the birds house is a cutie I've won in Arja's blog lottery.


It's just so nice to peak into summer for a while - it's kind of a snowstorm outside... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti