Tausta

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Yllätyksiä


Meillä oli nukkekotikerhossa eilen pikkujoulut syöminkeineen ja pakettien vaihtoineen. Minä käärin pakettiin lapaskutimen, jonka Kaisa sai.
Minulle puolestaan osui arvonnassa sattumalta paketti, jonka arvelen (olen siitä aika varmakin) olevan Kaisan käsialaa. Sisältä paljastuivat pikkuruiset jouluiset pannulaput ja jouluaiheinen kanavatyö vaikkapa tyynyyn tai tauluksi - minulla on vielä mietinnässä, missä muodossa se Aukustilaan päätyy. (Kuvassa kaikki näyttää isolta, mutta tuossa alla olevassa pellavakankaassa on 11x11 lankaa neliösenttimetrillä, eli senttikin on aika iso...) Kiitos Kaisa!
Kivaa oli, kiitos kaikille kerhoilijoille. :) Tammikuussa sitten jatketaan ryijynteon merkeissä...

Tänään minua puolestaan odotti postilaatikossa melkoinen yllätys. Ihastelin tässä taannoin Auliinan blogissa hänen tekemäänsä enkelikelloa, ja Auliina sitten ystävällisesti lupasi lähettää minulle muutaman enkelin, jotta voin itsekin kokeilla. No, paketissa oli vähän enemmänkin kuin ihan muutama enkeli (riittää kuulemma harjoitteluunkin ;), ja lisäksi kullanväristä metallifoliota, kahta erilaista merinovillalevyä, luonnonvalkoista silkkiä mummun yöpaitaan tai lakanoiksi, vanhoja valokuvia, laserleikattuja paperitähtiä, ääriviivatarroja ja lämpöinen tonttulakki. Härregyyd, minä vaan sanon! Tuhannesti kiitoksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti