Tausta

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Miniklubissa duunailtuaEi tuo Stadin slangi oikein luonnistu, mutta vähän pitää yrittää. ;)

Tällä viikolla miniklubissa punottiin. Hannan Nukkekotiyhdistyksen pikkujouluissa esittelemä malli jatkaa maailmanvalloitustaan, ja mekin toteutimme omat versiomme Jaanan opastuksella. :) Jaanalla oli mukanaan niintä ja muita punontamateriaaleja siinä määrin, että pienemmän kaupan valikoimat kalpenevat sen rinnalla, ja niitä saimme käyttää mekin - kiitos!

Tällaisia koreja minä sain aikaiseksi.Sangallinen kori syntyi kerhossa, tumman pyöreän viimeistelin kotona. Olen tuohon sangalliseen varsin tyytyväinen etenkin ensimmäiseksi tuolla mallilla punotuksi koriksi, tuo vaalea niini on niin ihanan väristä - tuo aivan mieleen joksikin aikaa ulos sateeseen ja paisteeseen jääneen rottinkikorin. :) Pyöreän korin funktio on vielä auki, mutta luulen, että laitan siihen ketjut ja siitä tulee amppeli pihakukille - pohjan saa muotoiltua pyöreämmäksikin, joten sellaisena se voisi näyttää hyvältä.


Esitelläänpä vielä edellisen kerhokerran tuotokset, pukki nro 3 ja pikkuinen olkitähti. Pukki on jo muuttanut muuhun kortteeriin, tähti lojuu tuolla vielä odottamassa inspiraatiota jatkojalostusta varten... ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti