Tausta

maanantai 18. elokuuta 2008

Aukustin kämppä nyt


Aukustin asunto sai viikonloppuna jälleen osakseen pienimuotoista kohennusta. Naulakkoon ilmaantui punaruutuinen Kanadasta tuotu metsätyömiehen takki ja kaapin päälle 20-luvun tyylinen leveälierinen hattu.
Matka-arkku on löytänyt oman paikkansa sängyn päädystä, ja vaatteet puolestaan paikkansa arkusta.


Villasukat ovat jääneet sängyn päälle, lattiat kun eivät hellahuoneessa ole liian lämpimät ja siitä ne on kätevä vetää jalkaan.
Tiskausta varten on nyt pesupöytä, vati ja ämpäri, ja astiat voi nostaa kuivumaan puuvillaliinan päälle. Vastaleivotut korvapuustit tuoksuvat hellalla - Aukustilta sujuvat leivontapuuhatkin.


Ja onpa itse kauppias Aukustikin saanut uutta vaatetta niskaansa. Samalla tuo kävi läpi myös kauneusleikkauksen, jossa vähän jalkoja ja selkää lyhennettiin niin, että mies on hieman sopusuhtaisemman oloinen... ;)


Täyttä alkaa olla, vaikka vielä Aukustilta puuttuu yhtä sun toista. Seinäpuhelinta Aukusti ei vieläkään ole saanut, ja radiotakaan ei ole enää kun edellinen siirrettiin liian tilaavievänä odottamaan mummulan valmistumista. Lisäksi syntymistään odottavat edelleen kaikki valaisimet. Asiaintilaan täytyy kehitellä ratkaisua seuraavaksi, kun alkavat nuo illat jo hämärtyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti