Tausta

maanantai 14. huhtikuuta 2008

Kauppiaantalo on muuttovalmisViikonlopun ahkerointi tuotti tulosta, ja nyt Aukusti-kauppiaan talo on muuttokunnossa. Huonekalut on jo kannettu sisään, mutta vielä pitäisi kiinnittää seinään renginkaappi ja ikkunalauta, ja kaikki pikkutavara on vielä muuttamatta. Pääsemmekin Aukustin kanssa seuraavaksi sisustuspuuhiin.
Kokonaiskatsaus kammariin. Kaappi vähän vinksotti, mutta rempseä kauppias tunki jalan alle sanomalahden, niin eipä vinksota enää...
Aukustin nukkuma- ja istumapaikka sekä tuvan pöytä.
Ovi kauppaan avautuu Aukustin puuhellan vierestä. Hellan alla on kuparilevy ja takana muuri - paloturvallisuus ennen kaikkea. Toistaiseksi hellan lämmöt pääsevät karkuun, koska pelti puuttuu, mutta onneksi on kesä tulossa - emmeköhän saa Aukustille pellin aikaiseksi ennen ensi talvea.

(Kuvista on linkit suurempiin.)

Aukustin kotina toimii Maxi-makasiinista löytynyt puulaatikko, seinät on tehty pahville ja liimattu valmiina kiinni. Muuri on muurattu mannaryyneistä ja maalattu tavallisella akrylaattiseinämaalilla. Puolipanelointi ja ikkunanpuitteet askartelutikkuja, listat 2 mm:n neliörimaa, tapetti näytepalasta. Lattia on tehty Osmo-vahalla käsitellyistä spaatteleista, ovi maalattua pahvia, ovenpielet rimaa ja kahvana toimii pieni naula. Ikkuna on leikattu muovitaskusta, kuva ikkunan takana on valokuvausta harrastavan naapurimme kotimme läheltä ottama. Hella Marian kaupasta, kaappi huutonetistä, sohva Nukke- ja nallemarkkinoiden löytö. Ruokapöytä on Ainon toinen puutyöharjoitelma - jonkinasteista edistystä on tapahtunut. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti