Tausta

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. adventti ja joulukuu!

Ihana joulukuu alkoi! Meillä on jo monena vuonna ollut Lotan ja Sirkan kanssa joulukalenterivaihto, johon viime vuonna saimme mukaan myös Marian. Tänä vuonna kaikilla oli niin paljon kiireitä, että etukäteen vähän kauhistutti kuinka ehdimme näpertää minijuttujakin, mutta kukaan ei halunnut jäädä ilman tätä ihanaa aamujen piristäjää, joten helpotimme urakkaa hieman sopimalla, että avaamme paketteja aina adventtiaamuina ja jouluaattona, eli jokainen teki toisille kolmelle kullekin viisi pakettia. Tänään saikin sitten ensimmäisen adventin kunniaksi avata kerralla kolme pakettia!

Marian paketista paljastui kuusi upeaa silkkihuivia. Minulla on suunnitelmissa tehdä jossain vaiheessa pienoishuoneeksi "hienon leidin pukeutumisnurkkaus", eli tässäpä on leidille muun muassa Burberryä ja Luis Vuittonia melkoinen kokoelma. :)



Lotan ensimmäisestä paketista löytyivät suloiset ensiaskelkengät pienessä lasivitriinissä. Tällekin on heti paikka mielessä, toinen vastaava pienoishuonesuunnitelma koskee nimittäin lastenhuonetta ja sinnehän nämä kuuluvat ilman muuta.



Sirkalta sain valkoiseen kahvilaan kauniin sisustustaulun, mikäpä tämän paremmin sopisikaan räntäiseen joulukuun alkuun...



Lisäksi Sirkan paketista paljastui soma tikkaripurkki, joka löysi heti paikkansa Aukustin kaupan tiskiltä. :)



Minä paketoin tytöille jokaiselle pienen laukun. Lotalle lähti hopeinen krokotiilinnahkainen, Sirkalle kultainen iltalaukku ja Marialle retrokuosinen vihreä, joka on muuten tehty ystäväni mummolan vintiltä löytyneestä aidosta 60-luvun tapetista. Mallina käytin Nukkekotiyhdistyksen kotiseminaarissa viime toukokuussa tekemääni Kelly-laukkua, jonka kaava sekä krokotiilinnahkapaperi ovat peräisin Elinalta (se alkuperäinen laukku odottaa yhä viimeistelyä... ;) ).


7 kommenttia:

  1. Hienosti alkanut Adventinaika!
    Hyvää joulunaika!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihastuttavasta laukusta! Joulukuu alkoi parhaalla mahdollisella tavalla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, Aino hienosta iltalaukusta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Laukku on ihan täysi kymppi <3

    VastaaPoista
  5. Hienoja juttuja on täälläkin joulukalenterin tiimoilta saatu ja lähetetty.

    VastaaPoista
  6. Un precioso intercambio y perfecta idea la del calendario de adviento!!!!
    Besos.

    VastaaPoista
  7. Ihanat luukut - hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista