Tausta

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Vihannespenkin satoa

Kipinä Herra Mäyrän kasvihuoneen edistämiseen syttyi pitkästä aikaa keväällä, kun bongasin The Miniature Garden -nimisen nettikaupan, josta löysin paitsi vihannespenkkiin kaipaamiani tomaatteja, myös kurpitsaa, ruusupapua ja vaikka mitä muuta ihanaa. Toteutus on edistynyt hissun kissun, mutta nyt ei vihannespenkissä ole enää tyhjää. :)

Keksin myös ratkaisun, joka helpottaa jatkossa huomattavasti puutarhasuunnittelua. Siirsin nimittäin kasvihuoneen (aikaisemmin kuvitellun) oven kasvihuoneen vasemmalta sivulta etuseinän oikeaan reunaan, johon lasiveitsen ja peltisaksien avulla syntyi ihan oikea aukko - vain ovi puuttuu.  Tuohon pikku puutarhaan pitäisi jatkossa mahtua omenapuu, kultakalalampi, iso kukkapenkki, kaivo, kurpitsamaa, tuoli ja pöytä, ja näiden lisäksi monta, monta Herra Mäyrän pikku ystävää. Nyt kuitenkin sommittelu taitaa jopa onnistuakin. :)

Itse puutarha ei ole edennyt sitten Ivalosta muuton, sillä ensin pitäisi jaksaa liimata omenapuuhun loput lehdet ja omenat. Ollaan tässä sentään edetty jo yli puolen välin... *huoh*

Tässä muutamia kuvia iltavalaistulta kasvihuoneelta.

Kasvihuoneen päädyssä, omenapuun alla, Herra Mäyrä säilyttää puutarhavälineitään.
Uusia taimia näkyy ainakin olevan itämässä...
Vihannespenkissä näyttäisi olevan jo satoakin.


Herra Mäyrä on kerännyt ruusupavuista satoa. Perunat pussissa nurkassa odottanevat maahan päätymistä...
Puutarhuri itse.
Pelargonialle on käynyt vähän hassusti. Kuka lie pudottanut...
Tyytyväinen puutarhuri. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti