Tausta

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Uusia ihanuuksia

Meillä oli taas Inarin minikerhon tapaaminen, tällä kertaa kolmen jäsenen voimin, kun äiti oli täällä hiihtolomaa viettämässä. Opettelimme Ainon opastuksella tekemään perinteisiä pirtanauhoja. Minulla meni ilta aika lailla 1:1-koossa harjoitellessa, mutta äiti pääsi vähän minikoon tuntumaankin. Ainolta saimme sitten kerhoilun päätteeksi ompelulangalla kudotut mallikappaleet siitä, millaiseen lopputulokseen jatkossa voi pyrkiä... ;)Paketissa oli mukana muutakin itsetehtyä ihanaa, joista myöskin suurkiitos. :)
Tilasin Pirjolta Huutonetistä kolme paria tyynyjä, joita en vaan voinut vastustaa, niin ihanaa mummulan tyyliä niissä oli. Sitten vaan tarttis enää järjestellä näille paikka...Huutonettilöytöjä ovat myös Jatalta hankkimani herkut: raparperipiirakkaa, makaroni- ja maksalaatikkoa...... pääsiäiseksi lammasta ja huippusuloisia pääsiäismunia...


... ja upeat karjalanpiirakat. Äidin kanssa teimme ruistaikinan, piirakkapohjia sekä pulikat leipomista varten, kuvasta puuttuu vain puuro, joka sekin on mummulla keitettynä valmiiksi. ;)Omia tuotoksia edustakoon tällä kertaa piirakkapohjien lisäksi nämä muikunsintit, joita askaroin puulaatikkoon. Jotain muutakin on tullut tehtyä, mutta niistä lisää myöhemmin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti