Tausta

torstai 26. elokuuta 2010

Vaihto Caterinan kanssa ja seuranhakuilmoitus ;)

Teimme kesällä Caterinan kanssa vaihdon. Minä neuloin hänelle punaiset sormikkaat, ja hän puolestaan lähetti mummulle ja vaarille vaikka mitä ihanaa.

Vaari sai laatikollisen sikareita ja lämpimät tohvelit syksyä varten.Mummu puolestaan sai keittiötarviketta jos jonkinlaista. Foliopaketissa on tietysti pikkuruiset hampaat repäisyreunassa ja muropaketissa muroja, kuinkas muuten. :DKiitos Caterina!

Postaaminen on jäänyt näin myöhäiseksi, koska muutimme heinä-elokuun vaihteessa halki Suomen ja kaikki minit tuli pakattua laatikoihin. Nyt askarteluromppeet alkaa olla purettu (ainakin keittiön pöydälle asti) ja vähitellen alkaa mineilyintokin taas palailla muuttohässäkän jälkeen. Samanhenkistä seuraa olisi kiva löytää täältä uusilta kotikulmilta, joten jos Inarin kuntaan tai lähiseuduille mahtuu yhtään toista minihassahtanutta, niin ilahtuisin kovasti yhteydenotosta kommenttilootaan tai sähköpostiin! :)

Thank you, Caterina, for the lovely swap! Those 'teeth' in the folio package, the corn flakes and the labels around the cigars - they always make me smile... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti