Tausta

keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Vappuviikonlopun saldoa


Olemme viettäneet äidin kanssa kolme päivää täysin miniasioiden maailmaan uppoutuneina. Joka päivä syntyi jotain näperryksiä, ja maanantaina käytiin Jyväskylässä materiaali- ja rekvisiittaostoksilla. Nyt on tulevaan nukkekotiin taas kaikenlaista uutta hienoa.

Sekatavarakaupassa on tähän mennessä tällaisia tavaroita myynnissä. Tiski ja kassakone ostettiin Jyväskylän reissulta, samoin karkkitankojen lasi, joka on oikeasti hupparin nyörin nappula.Vitriinin sisältöä.Äidin Cernit-massasta tekemiä ruokia.
Työhuoneeseen tuleva, Helsingistä ostamani kaappi sai sisältöä, ja vaarille löytyi kamera.
Nojatuoli ja lamppu ostettiin Jyväskylästä ja pöytä on vaarin tekemä. Muu on värkätty itse viikonlopun aikana.
Nukkekotiin syntyi muitakin uusia kasveja kiinanruusun lisäksi.
Vaarin verstaaseen löytyi kaupoista yhtä sun toista. Pärekorit ja mattopiiskat omaa tuotantoa, lapasenkutimen väsäsin neulepuseron ripustuslenkistä, johon pistin katkottuja nuppineuloja sukkapuikoiksi.Tässä vielä tarkempi kuva.
Astioita eli nyörin nappuloita, pullonkorkin sisuksia ja Tiimarin halpoja puulautasia maalattuna. Kupin korvat on tehty Fimo-massasta.Tiimarin puupurkit muuttuivat aidoksi vanhaksi Arabian tuotannoksi.Äidin tekemää taidelasia seuranaan kaupasta löytyneet kynttilänjalat ja lasinen kermakko.Kakkuvuoat ovat jälleen nyörin nappuloita. Tonkka ja raastin löytyivät kaupasta, kaulin ja perunanuija kaapin kätköistä. Vispilä on Ainon mustekynän jousesta tekemä, pulloharja apteekin hammasväliharja. (Tulitikku unohtui kuvasta, mutta kaulimen pituus on noin 3,5 cm.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti