Tausta

lauantai 15. joulukuuta 2012

13.-15. joulukuuta

Ja ihana joulukalenteri jatkuu. Sirkan paketista paljastui kevään tuojia, ruukullinen skilloja. Näitä oli mummulan pihalla omenapuiden alusta aivan sinisenään, tuovat niin ihania muistoja mieleen. :)



Maria oli laittanut pakettiin ihanan robotin sekä suloistakin suloisemman peltilelun. Tällaista Nukkekotikirppiksellä himoitsin mutten raaskinut ostaa - mutta nyt on mummulassa sellainen! Kiitoskiitos!



Lotan paketista kuoriutui komea saapaspari. Vuosien varrella kenkäkokoelma on karttunut jo melkoiseksi, mutta yhdestäkään parista en kyllä luovu, ovat niin upeita kaikki. Saapas nähdä, kuka nämä saappaat saa... ;)



Itse laitoin pakettiin kaksi pikkuriikkistä lasipurkkia nukkekodin mausteita tai muuta pientä tavaraa varten sekä jokaiselle yhden veistetyn puueläimen. Sirkka jo kysyi, että olenko itse ne veistellyt, mutta pakko tunnustaa, ettei minulla olisi ehkä enää toista peukaloa jäljellä jos olisin yrittänyt... ;) eli siis ulkomailta löytynyttä ostotavaraa on tämän luukun sisältö. Edit: Kommenteissa kyseltiin lasipurkkien ostopaikkaa. My Tiny World -nimisestä kaupasta löytyivät, kannattaa kurkistaa jos haluaa päästä eroon rahoistaan... ;)



Hitsi, tuo pakettikulho alkaa näyttää jo paljon tyhjemmältä kuin joulukuun alussa. :/

9 kommenttia:

  1. Hei! Teillä on ihania minejä kalenterin luukuissa. Löysin blogisi juuri äsken. Kivalta näyttää. Haluaisin tietää mistä ihmeestä olet hankkinut noin pikkuruisia, avattavia lasipurkkeja. Osoitteeni on kati.rauhaniemi@gmail.com. Tervetuloa vierailulle myös blogiini.
    Kaunista adventtiaikaa Kati

    VastaaPoista
  2. Kiitos purkeista ja iloisesta oravasta :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanuuksista! Mä nauran vieläkin ihan katketakseni tuolle sun jutullesi, vaikkein peukalon menettämisessä sinänsä mitään hauskaa kyllä ole. Oli vaan osuvasti ilmaistu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jo vasemman peukalon pää kertaalleen kiinni liimattu, ja silloin sentään veistin vain lanttua. ;)

      Poista
  4. Kiva kun löysin blogiisi :)
    Kiitos tuosta linkistä myös!
    Aivan super ihana tämä teidän Jouluswappi: aarteita joka paketissa :)

    VastaaPoista
  5. Entä mikä noiden söpösten eläinten ostopaikka mahtaa?

    VastaaPoista